.

De ce sa utilizezi ghivece din Fiberclay pentru gradina ta?

De ce sa utilizezi ghivece din Fiberclay pentru gradina ta?

Ghivece 0Comentarii

De ce sa utilizezi ghivece din Fiberclay pentru gradina ta?

Fiberclay-ul este un amestec rezistent si durabil, chiar si la intemperii sau soare. Acesta este un material unic realizat prin combinarea argilei cu fibre de sticla.

Daca te intereseaza gradinaritul, atunci este important sa cunosti informatii despre tipurile de ghivece disponibile. Fiberclay-ul este un material excelent datorită diferitelor avantaje pe care le oferă. Iată câteva dintre beneficiile utilizării acestor vase pentru plante:

Lasa planta sa respire si protejeaza mediul

Apa excesiva poate provoca probleme plantelor, din cauza ca inunda solul si impiedica radacinile plantei sa respire. Ghivecele din fiberclay, avand in componenta lor argila si fibre naturale, absorb si elibereaza o parte din umezeala prin pereti, permitand astfel oxigenului sa patrunda in sol si sa aereze radacinile. Ghivecele din colectia Joyard vin in ajutorul tau pentru a mentine plantele sanatoase si frumoase. Un ghiveci potrivit, de calitate insotit de iubire si tandrete in procesul de ingrijire, reprezinta reteta perfecta pentru ca plantele sa creasca sanatoase si luminoase.

De asemenea, acest tip de ghivece au un impact redus asupra mediului prin materiile prime folosite si procesul de fabricatie.

Izoleaza termic

Gradinaritul in recipiente necesita imitarea mediului natural de crestere al plantei, inclusiv temperatura solului. Materialele de origine natura din componenta ghivecelor incetinesc in mod natural transferul de caldura intre sol si mediul extern, evitand o schimbare brusca de temperatura care poate fi daunatoare plantei. Ghivecele din fiberclay pastreaza caldura in timpul iernii si elibereaza caldura prin vaporii de apa in timpul verii, oferind o protectie completa plantelor de-a lungul întregului an.

Au greutatea optima pentru o stabilitate buna

Ghivecele de flori realizate din plastic au greutate foarte redusa si sunt usor de transportat sau depozitat, dar se pot răsturna la fel de usor in conditii de vant sau atunci cand conțin plante cu greutate mai mare. Ghivecele foarte grele, precum cele din beton, nu prezinta aceasta problema, dar sunt dificil de mutat dintr-un loc în altul. Cea mai buna optiune este alegerea unui ghiveci de fiberclay, deoarece acesta este mai greu decat vasul de plastic, dar semnificativ mai usor decat recipientele din beton sau piatra. Greutatea acestora este optima, asigura atat stabilitate cat si usurinta in procesul de transport sau mutare dintr-o parte in alta.

Sunt atragatoare

Ghivecele din Fiberclay au un aspect natural si sunt disponibile in diferite forme, texturi si culori. Astfel, indiferent de preferinte, indiferent de decorul in care vor fi amplasate, din portofoliul Joyard poti alege cea mai potrivita varianta de ghiveci pentru proiectul tau.

Mai mult, textura anumitor colectii permite pictarea suprafetei vasului in diverse culori. Prin urmare, folosirea acestor ghivece va accentua latura estetica a oricarei gradini sau oricarui spatiu.

Vizitează buticul online Joyard pentru a cumpara vasul potrivit pentru tine! Ai la dispoztie modele, culori, texturi si dimensiuni diferite.

Scrie un comentariu

*
**(nu se va afisa)
*