.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.joyard.ro

 

Articolul 1: Obiectul

Prezenta notificare are ca obiect definirea modalitatilor prin care Joyard  pune la dispozitia internautilor site-ul sau www.joyard.ro si a conditiilor conform carora internautii au acces si folosesc acest site.  Orice conexiune la site-ul  www.joyard.ro  este subordonata respectarii prezentei notificari legale pe care Joyard  isi rezerva dreptul de a o modifica sau de a o aduce la zi in orice moment.  Accesul si utilizarea site-ului  www.joyard.ro  au drept consecinta consimtamantul dumneavoastra la prezenta notificare legala.  Daca nu veti fi de acord cu clauzele enuntate mai jos, va sfatuim sa nu utilizati acest site.

 

Articolul 2: Accesul la site

Joyard  se straduie sa mentina accesibil site-ul, fara ca pentru acesta sa fie obligat sa reuseasca.  Se precizeaza ca in scopul mentenantei, aducerii la zi si pentru orice alt motiv cu precadere de ordin tehnic, accesul la site poate fi intrerupt.  Joyard nu este in niciun caz responsabil de aceste intreruperi si de consecintele care pot sa decurga pentru internaut.

Articolul 3: Drepturile de proprietate intelectuala

Continuturile (mai ales datele, informatiile, ilustratiile, logourile, marcile, etc.) care apar sau sunt disponibile pe site-ul www.joyard.ro sunt protejate cu titlul de drept de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si sunt proprietatea exclusiva a editorilor respectivi.  Orice copie, reproducere, reprezentare, adaptare, transformare, modificare, difuziune, integrala sau partiala, este ilegala cu exceptia unei copii unice, pe un singur computer si sa fie rezervata in mod exclusiv folosirii private de catre cel care a efectuat copierea.  Elementele prezentate in acest site sunt susceptibile de a fi modificate fara preaviz si sunt puse la dispozitie fara nicio garantie de niciun fel,  expresa sau tacita, nu pot da prilej la niciun drept la despagubire.  Informatiile si imaginile continute pe site sunt protejate prin dreptul de autor (copyright) © 2019 Joyard sau dreptul de autor al partenerilor sai.

Orice sesizare cu privire la incalcarea dreptului de autor se va face la adresa de email: office@joyard.ro

 

Articolul 4: Utilizarea documentelor

Nici un document provenit de pe site-ul www.joyard.ro nu poate fi copiat, reprodus, publicat, descarcat, postat, transmis sau distribuit, oricare ar fi modalitatea, cu exceptia cazului unei simple inregistrari a documentelor pe un computer personal pentru utilizarea dumneavoastra personala si in scopuri necomerciale. Trebuie atunci sa pastrati intacte mentionarile asupra proprietatii. Transformarea sau modificarea acestor documente sau utilizarea lor intr-un alt scop constituie o infractiune a drepturilor de proprietate Joyard sau ale tertilor.

Articolul 5: Posta electronica

Pentru a coresponda cu Joyard  prin posta electronica, internautii vor trebui sa completeze formularele de corespondente electronice propuse pe site-ul www.joyard.ro.  Raspunsurile formulate de catre Joyard  la e-mail-uri nu vor putea fi asimilate sau nu vor putea constitui dovada exercitarii unei activitati publicitare, promotionale sau comerciale pe teritoriul tarii de destinatie a raspunsurilor.

Articolul 6: Limitarea responsabilitatii

Documentele si informatiile difuzate pe www.joyard.ro sunt furnizate "ca atare" fara nicio garantie expresa sau tacita de oricare fel ar fi. Joyard  isi rezerva dreptul de a modifica sau de a corecta continutul site-ului sau in orice moment, fara preaviz. Joyard  nu va putea fi tinut responsabil in caz de contaminare a materialelor informatice ale internautilor in urma raspandirii unui virus sau a altor infectari informatice. Utilizatorului acestui site ii revine sarcina de a lua toate masurile adecvate astfel incat sa isi protejeze propriile date si/sau programe de contaminare cu eventualii virusi care circula in reteaua internet. In niciun caz Joyard , angajatii sai, furnizorii sai sau partenerii mentionati pe site-ul sau, nu vor putea fi tinuti responsabili, cu titlul unei actiuni in responsabilitate contractuala, in responsabilitate delictuala sau al oricarei alte actiuni, al oricarei pagube directe sau indirecte, incidente sau accesorii, sau al oricarei naturi ar fi sau al oricarui prejudiciu, cu precadere, de natura financiara sau comerciala, rezultand din utilizarea site-ului sau sau a unei informatii oarecare obtinute pe site-ul sau.

Site-ul www.joyard.ro  poate contine legaturi simple sau mai semnificative catre site-urile partenere sau ale tertilor. Joyard  nu exercita niciun control asupra acestor site-uri si nu asigura in consecinta nicio responsabilitate cu privire la disponibilitatea acestor site-uri, la continutul, publicitatea, produsele si/sau serviciile disponibile pe sau de la aceste site-uri. Astfel, Joyard  nu va fi deloc responsabil de daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesului internautului pe site-ul partenerului sau a utilizarii acestui site, de nerespectarea continuturilor sau a serviciilor cu orice reglementare sau orice atingere la drepturile tertilor. Joyard  declina orice responsabilitate cu privire la informatiile, materialele, programele site-urile legate prin legaturi de tip hypertext la site-ul www.joyard.ro.

Articolul 7: Competenta jurisdictionala si legea aplicabila

Orice litigiu cu privire la site sau la prezenta notificare legala va fi adusa in fata tribunalului competent, va fi guvernat si analizat conform legislatiei romane, independent de regulile de conflict ale legilor. Utilizarea site-ului www.joyard.ro inseamna acordul dumneavoastra expres la aplicarea prezentei clauze jurisdictionale. In cazul in care una dintre dispozitiile acestei notificari legale va fi declarata ilegala, nula sau neaplicabila oricare ar fi motivul, aceasta va fi considerata ca nefacand parte din acesta notificare legala si nu va afecta validitatea si nici aplicarea celorlalte dispozitii.

Articolul 8: Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre www.joyard.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Joyard respecta garantia legala de conformitate.

Articolul 9: Avans comanda

S.C JOYARD COMP S.R.L isi rezerva dreptul de a solicita un avans in procent de 20-50% din valoarea produsului/ produselor comandat/e. Acesta poate fi solicitat in cazul produselor cu pret de vanzare de peste 1000 lei (TVA inclus). Procentul avansului variaza in functie de valoarea si raritatea produsului comandat, alegerea apartinand S.C JOYARD COMP S.R.L. In cazul in care dupa plata avansului catre S.C JOYARD COMP S.R.L clientul ce a plasat comanda hotaraste sa renunte la aceasta avansul nu o sa fie restituit. In momentul in care comanda ajunge la client, acesta are obligatia de a achita restul de plata, in caz contrar avansul o sa fie pierdut.

 

Articolul 10: Conciliere amiabila

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliera interna gratuita cu stafful nostru , telefon: 0722 222 061, email: office@joyard.ro

Articolul 11: Feedback

Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam telefonic la 0722 222 061 sau email: office@joyard.ro

Vei primi un raspuns oficial in maxim  48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

S.C Joyard Comp S.R.L. este inregistrata in calitate de operator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in Registrul de evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 32399, in scopul desfasurarii de activitatii de comert on-line si marketing, reclama si publicitate

 

Articolul 12: Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C Joyard Comp S.R.L.  este inregistrata in calitate de operator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in Registrul de evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea activitatii de comert on-line si marketing, reclama si publicitate, activitati de dezvoltare, administrative, cercetare de piata si statistica de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

Joyard  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor entitati cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Site-ul joyard.ro poate fi folosit si fara a fi nevoie sa ne furnizati date cu caracter personal (adresa, IP, numar de telefon). Daca doriti sa efectuati o comanda, va trebui sa ne furnizati aceste date cu caracter personal. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi.

In afara de datele cu caracter personal, site-ul nostru colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa analizam functionalitatea site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastra sa fie colectate si de terti, precum sistemele de contorizare a traficului. De asemenea, in vederea desfasurarii campaniilor de marketing digital, joyard.ro foloseste cookies (Facebook & Google).

Pe baza unei cereri expediate pe adresa de e-mail office@joyard.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (confirmarea faptului ca datele dvs. sunt sau nu prelucrate);

- dreptul de acces si interventie asupra datelor transmise (in mod gratuit puteti obtine rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor complete sau inexacte);

- dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal;

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

- dreptul de a va adresa justitiei;

- dreptul de intervenție asupra datelor; orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

- dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

- dreptul de retragere a consimtamantului;

- dreptul de a se adresa justitiei;

- dreptul la portabilitatea datelor;

- dreptul de a depune o plangere la autoritatea nationala de protectie a datelor personale.