.

Despre noi

Joyard- Boutique of Joy este un business de familie care s-a născut la Sibiu, din plăcerea de a împodobi casa și grădina, dar și din dorința de a împărtăși bucurii deco cu toți cei care apreciază frumosul și produsele de calitate.

Lansată la începutul anului 2020, compania își propune să promoveze decorațiuni de calitate superioară. Acordăm atenție și valoare atât materialelor din care sunt confecționate produsele cât și designului acestora. Un exemplu elocvent este reprezentat de sculpturile de bronz Thermobrass, aduse pentru prima dată în România, o selecție unică de sculpturi și ceasuri solare.

Realizate din bronz, acestea reprezintă adevarate obiecte de valoare pentru orice proprietar de locuință sau grădină care dorește rafinament, conferind un plus de stil și eleganță spațiilor în care vor fi amplasate. 

Joyard- Boutique of Joy aduce scântei de bucurie în orice spațiu de interior sau exterior cu produse premium, adevărate declarații de bun gust. Pe lângă colecția de sculpturi de bronz și decorațiuni, vă oferim și tablouri de metal cu elemente în relief (3D), lumânări lituaniene plate handmade, vase și fântâni, postamente, o colecție generoasă de ghivece realizate din fibră de sticlă și lut, dar și tablouri pictate manual pe întreaga suprafață.

 

Joyard - Boutique of Joy începe acolo unde funcționalitatea și esteticul se împletesc, îndemnând la contemplare. Thermobrass, Flatyz, Mega Collections, DecoStar si Vimin Box sunt doar câțiva furnizori de top care, prin produsele de înaltă calitate, oferă încăperilor și grădinilor un aer sofisticat și rafinat. 

Descoperă bucuria deco pe: https://www.joyard.ro