.

Atmosphere Design Studio logo

Atmosphere Design Studio

Atmosphere Design este cel mai nou studio de design interior și proiectare de mobilier din Timișoara. După cum o spune și numele, „Atmosfera” este cuvântul cheie pe care ne bazăm atunci când creăm un ambient reprezentativ pentru Tine.

Noi oferim servicii complete de amenajări și design interior la cheie, personalizăm fiecare proiect și obiectele propuse în cadrul amenajării, oferim consultanță, suport tehnic, randări 3D, planuri tehnice și de detaliu, iar alături de parteneri ne ocupăm de project management și gestionarea bugetului alocat amenajării.

Cu siguranță fiecare proiect este o provocare, iar pentru a ne putea raporta la cerințele Tale când amenajăm spațiul care va deveni „acasă”, dorim să aflăm de la tine ce iți place, ce pasiuni ai și ce te face fericit. Astfel nevoile clientului împreună cu creativitatea noastră dau identitate fiecărui proiect.

Atmosphere Design se concentrează pe fuziunea între stil, funcționalitate și estetică și este aici pentru orice provocare în materie de design interior.

Echipa Atmosphere Design este una tânără și dinamică cu idei inovative și actuale. Este formată dintr-un arhitect și un designer de interior, ambii la început de drum.

Adresa: Strada Theodor Pallady, nr. 4B, Timișoara
Contact: 0799219507
E-mail: office@atmospheredesign.ro
Facebook: Atmosphere Design Studio
Instagram: atmospheredesignstudio

Designarhitectura

DesignArhitectura.ro

Cu peste 10 de ani de experiență, biroul nostru de arhitectură oferă soluții eficiente în domeniul proiectării de arhitectură și design interior în zona centrală a țării.

Ca în orice alt domeniu, detaliile sunt extrem de importante. Fie că vorbim de design interior corporate (recepții, birouri), design interior comercial (restaurante, hoteluri) sau design interior rezidențial, scopul nostru este același: ambianță plăcută și confortabilă, realizând spații eficiente, adaptate nevoilor fiecărui beneficiar în parte.

Metoda noastră preferată de lucru este cea în care oferim clienților noștri și managementul de proiect pentru realizarea în bune condiții a amenajării. Pe lângă managementul de proiect uzual, coordonând pe toți cei implicați în procesul de proiectare, biroul nostru de arhitectură și design interior oferă atât proiectele de detaliu în vederea amenajării fiecărei încăperi cât și consultanță în procurarea materialelor de construcție, selectarea echipelor de meșteri, managementul cheltuielilor.

Contact: 0745 332 465
E-mail: birou@designarhitectura.ro
Facebook: www.facebook.com/design.arhitectura.sibiu
Site: www.designarhitectura.ro